Η θεαματική αλλαγή των πρασίνων και η νίκη τους επί της ΤΣΣΚΑ

Ο Γιάννης πρωταγωνιστής σε μια ακόμη νίκη των Μπας

Αν πριν από λίγο καιρό κάποιος έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ παιχνίδι της Ευρωλίγκα θα έμοιαζε εκτός πραγματικότητας. Η θεαματική αλλαγή όμως στο μπάσκετ που παίζουν το τελευταίο καιρό οι πράσινοι αποτυπώθηκε την Παρασκευή με μια σπουδαία νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ στην παράταση με 85-80.

Η νίκη αυτή φέρνει ουσιαστικά τους πράσινους αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας αφού αν κερδίσουν στην τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ είναι σίγουρα τέταρτοι αλλά ακόμη και αν χάσουν με συνδυασμό φυσιολογικών αποτελεσμάτων στα παιχνίδια της Φενέρ και της Μπασκόνια πάλι παίρνουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν και αποτελεσματικός και είχε τεράστιο πάθος για τη νίκη. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι πήγαινε συνεχώς πόντο - πόντο αλλά στην παράταση η ομάδα του τριφυλλιού εκμεταλλευόμενη και την βοήθεια των οπαδών της έφτασε στην καθοριστική νίκη. Ρίβερς , Τζέιμς και Καλάθης οι καλύτεροι για τους πράσινους,  ενώ ο Τεόντοσιτς και ο Ογκούστιν ξεχώρισαν περισσότερο από την ρωσική ομάδα.

Ο Γιάννης πρωταγωνιστής σε μια ακόμη νίκη των Μπας

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πανηγύρισε στην παράταση και ο Γιάννης Αντετοκούμπο που ήταν εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά με τους Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι νίκησε στον έξτρα χρόνο τους Πίστονς με 105-103 με τον Γιάννη να είναι παρά μια ασίστ τριπλός, αφού πέτυχε 28 πόντους, είχε 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε μια ακόμη all star εμφάνιση που βάζει τους Μπακς στα πλέι οφς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top