Αναστασίου: «Η Μπριζ έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες»

Ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση

Αναστασίου: «Η Μπριζ έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες»

Να εκμεταλλευτούν τα τυχόν λάθη της Μπριζ στο παιχνίδι ώστε να έρθει το πολυπόθητο γκολ και ως εκ τούτου η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στο Βέλγιο.

Ο Έλληνας τεχνικός, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είπε πως περιμένει μια Μπριζ τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του ήρθ�� για να παίξει το παιχνίδι της ώστε να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση.

"Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπριζ είναι τελείως διαφορετική στην έδρα της, ανεβάζει την απόδοση της. Για εμάς που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Ξέρουμε ότι η Μπριζ θα παίξει πιο επιθετικά, ειδικά στην έδρα της. Και με τη δύναμη που έχουν εντός και με βάση το τελευταίο αποτέλεσμα που πέτυχαν στο πρωτάθλημα επί της Μέχελεν, δείχνουν ότι ο κόσμος τους δίνει άλλη ώθηση. Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top