Τα δικαιώματα του Πρίντεζη στους Σπερς

Μέρος της ανταλλαγής Σπλίτερ

Τα δικαιώματα του Πρίντεζη στους Σπερς
Τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη ανήκουν στους Σπερς.

Συγκεκριμένα, τα δικαιώματα του 30χρονου παίκτη του Ολυμπιακού, επέστρεψαν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ομάδα που το 2007 τον επέλεξε στην 58η θέση του ντραφτ.
Σε αυτά τα οκτώ χρόνια που παρήλθαν ο Πρίντεζης δεν έπαιξε φυσικά ποτέ στο ΝΒΑ, ωστόσο το όνομα του συμπεριλήφθηκε σε ουκ ολίγες ανταλλαγές. Επτά συγκεκριμένα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η σημερινή ανταλλαγή...

Τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη ανά το ΝΒΑ

* Ανήμερα του draft του 2007, οι Spurs τον έστειλαν στους Toronto Raptors με αντάλλαγμα ένα draft pick 2ου γύρου για το 2008 (με το οποίο επέλεξαν τον Goran Dragic).

* Στις 24 Ιανουαρίου 2011 οι Raptors έστειλαν τα δικαιώματα του στο Dallas για τον Alexis Ajinca, ένα χρηματικό ποσό και ένα draft pick 2ου γύρου για το 2013 (επιλέχθηκε ο Jamaal Franklin).

* Στις 10 Δεκεμβρίου 2011 τα δικαιώματα του μεταφέρθηκαν στους New York Knicks στο πλαίσιο της τριπλής ανταλλαγής με Dallas, Washington για τον Tyson Chandler και άλλους τρεις παίκτες, τρία draft picks και χρήματα.

* Στις 16 Ιουλίου 2012 οι Knicks έστειλαν τα δικαιώματα του στο Portland (μαζί με αυτά του Κώστα Παπανικολάου, μεταξύ άλλων παικτών).

* Στις 21 Φεβρουαρίου 2013 πήγε από το Portland στην Oklahoma City.

* Τέλος, στις 15 Ιουλίου 2014 η Thunder τον έδωσε στην Atlanta, σε μία ανταλλαγή που συμπεριελάμβανε άλλον έναν Έλληνα, τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top