Πάβλοβιτς: Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό

"Θα κάνω τα πάντα για να μην τους απογοητεύσω"

Πάβλοβιτς: Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό
Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και επισήμως θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλεξάνταρ (Σάσα) Πάβλοβιτς, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 31χρονο γκαρντ/φόργουορντ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μάλιστα, ο Μαυροβούνιος αποκάλυψε ότι δεν χρειάστηκε να σκεφτεί δεύτερη φορά την πρόταση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την ενίσχυση της περιφέρειας των Κυπελλούχων Ελλάδας με την εμπειρία που διαθέτει ο Πάβλοβιτς.

«Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό» είπε μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Μαυροβούνιος και πρόσθεσε: «Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και με ενημ��ρωσε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό, συμφωνήσαμε με την πρώτη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά, ήταν εύκολη απόφαση. Είμαι ευτυχισμένος επειδή θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα, με σπουδαία ιστορία, μεγάλους παίκτες όπως κι επίσης για το λόγο ότι θα παίξω για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Υπήρξε μεγάλος παίκτης και είναι μεγάλος κόουτς. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στο θέμα των οπαδών. Στην Παρτιζάν όπου αγωνίστηκα, υπάρχει ένα πολύ πιστό κοινό που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα και το ίδιο γίνεται και στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω τα πάντα για να μην τους απογοητεύσω. Γνωρίζω καλά, άλλωστε, ότι έχω έρθει σε μια τεράστια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να παλέψω για την Ευρωλίγκα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top