Τελικός Champions League:Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Ποια από τις δύο θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο;

Τελικός Champions League:Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League έφτασε. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Βερολίνο όπου στις 21.45 το βράδυ του Σαββάτου, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους.

Οι δύο από τις καλύτερες ομάδες θα αναμετρηθούν με στόχο να σηκώσουν το «Άγιο δισκοπότηρο» του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Από την μία πλευρά, η «Μπάρτσα» του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, Λιονέλ Μέσι που υπόσχεται επιθετικό ποδόσφαιρο και από την άλλη, η μεγάλη… κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους του κέρβερου των γκολ ποστ Μπουφόν, με όπλο την αμυντική της λειτουργία.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά, η ομάδα που θα σηκώσει βαρύτιμο τρόπαιο θα θα μπει στην «κοινωνία των εκλεκτών» που έχουν κατακτήσει το τρεμπλ, συνδυάζοντας το Κύπελλο Πρωταθλ��τριών με τους θριάμβους στις εθνικές τους διοργανώσεις.

Η «Μπάρτσα» είναι ήδη σε αυτό το γκρουπ, αφού πέτυχε το απόλυτο το 2009, ενώ η Γιουβέντους θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γιουβέντους θα παραταχθεί με μία πολύ κομβική απουσία, αφού ο Κιελίνι είναι ο μεγάλος "άτυχος" για τους "μπιανκονέρι", καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο γαστροκνήμιο δεν του επέτρεψαν να είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η απουσία του αναμφίβολα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, για το οποίο πρέπει να βρει λύση ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς ο 30χρόνος στόπερ είναι ο "στυλοβάτης" της άμυνας των Ιταλών.

Μπάρτσα ή Γιούβε λοιπόν; Ποιος θα κάνει το τρεμπλ; Την απάντηση θα την μάθετε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν θα ολοκληρωθεί ο μεγάλος τελικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top