Πήρε βαθμό στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης

Λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ

Πήρε βαθμό στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης

​Με λευκή ισοπαλία έληξε ο αγώνας ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τον «δικέφαλο» να χάνει βαθμούς και τους Αρκάδες να ανεβαίνουν στη βαθμολογία.

Παρά τα τρία δοκάρια και τις δύο μεγάλες ευκα��ρίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν βασική τους επιδίωξη το να μην δεχτούν γκολ.

Στο 83’ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο νεοεισελθών Νίκο Φερνάντες πήρε μέσα σε οκτώ λεπτά δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τον Αστέρα Τρίπολης με δέκα παίκτες.

Μετά το 1 - 1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη του νίκη και, πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ιδιαίτερα, στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του Ατρόμητου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον πρώτο του βαθμό και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (79΄ Σαββίδης), Μακ (72΄ Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60΄ Κουλούρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87΄ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84΄ Τσοκάνης), Ρόλε (75΄ Νίκο Φερνάντες), Μπαράλες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top