Από άλλο πόστο θα υπηρετήσει τον Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

Απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «France Football», αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο, καθώς απέρριψε την πρόταση που είχε δεχτεί από την Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Μπαρτσελόνα μου προσέφερε μια θέση μεταξύ διοίκησης και ομάδας, αλλά δεν καταλάβαινα το νόημα. Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν με χρειάζεται. Μου πρότειναν επίσης να αναλάβω ρόλο στις ακαδημίες, αλλά αυτό απαιτεί πολλά ταξίδια. Κι έχω το ίδρυμά μου να ασχοληθώ και φυσικά και την οικογένειά μου».

Σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό είπε: «Θέλουν να αναλάβω θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών, προετοιμασίας της ομάδας και να έχω την επικοινωνία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Είναι πιο εύκολο. Μου αφήνουν επιλογή. Δεν είναι δουλειά που απαιτεί την παρουσία μου κάπου για 24 ώρες το 24ωρο. Μου ζήτησαν να είμαι στην Ελλάδα τέσσερις ημέρες τον μήνα. Έτσι λοιπόν απάντησα θετικά. Έδωσα τον λόγο μου. Και εγώ κρατάω τον λόγο μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top