Μίτσελ: «Έχουμε εμπειρία και εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Μίτσελ: «Έχουμε εμπειρία και εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης (Τρίτη 16/09 21.45). Ο Μίτσελ υπογράμμισε πως ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του είναι η νίκη.

Ξεκινώντας την συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυσκολία της διοργάνωσης. Το περίμενα ότι θα νικήσει (την Ρεάλ Μαδρίτης). Ήταν ένα καλό δείγμα για να καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της Ατλέτικο Μαδρίτης».

Όταν ρωτήθηκε για τις ομοιότητες συγκριτικά με την πρεμιέρα της περσινής σεζόν απέναντι στην Παρί δήλωσε: «Θυμάμαι μία ομοιότητα ανάμεσα σε εκείνο το παιχνίδι και το φετινό. Είχαμε την ίδια συζήτηση. Περιμέναμε την ομάδα των αστέρων, των εκατομμυρίων. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα παλέψουμε. Το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά δείξαμε ότι θα παλέψουμε στην συνέχεια, όπως και έγινε. Η βάση είναι ίδια στα παιχνίδια της διοργάνωσης. Είτε παίζεις κόντρα στην Παρί, είτε κόντρα στην Ατλέτικο αν δεν είσαι στο μάξιμουμ της απόδοσής σου -και παραπάνω- θα το πληρώσεις σε αυτή την διοργάνωση. Δεν γνωρίζω καμία ομάδα που παίζει άσχημα και κερδίζει. Ειδικά η Ατλέτικο παίζει καλά και κερδίζει. Εμείς όμως από την πλευρά θα προσπαθήσουμε να δούμε τι στοιχεία έχει ο αντίπαλος για να τον βλάψουμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να μπούμε στην διοργάνωση. Δεν φοβόμαστε, έχουμε την εμπειρία και πίστη στον εαυτό μας».

Όσο για το πως αντιμετωπίζει την αναμέτρηση είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πω στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι "είμαστε χειρότεροι, πάμε να χάσουμε". Θα πίστευαν ότι ο παππούς τα έχει χάσει! Δεν χρειάζεται να παίζεις πάντα με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζεις. Κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ παιχνιδιού. Εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να παίξουμε καλά. Ένα από τα πράγματα που έκανα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν να κρατήσουμε τ��ν ιδέα του παιχνιδιού και να αλλάζουμε τα συστήματα. Πάντα μέναμε ικανοποιημένοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top