23χρονη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: 'Εκανα «μαραθώνιο σεξ» με τον Μπαλοτέλι

Ξεκίνησε να την φλερτάρει μέσω διαδικτύου

23χρονη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι μπλέχτηκε σε «ροζ» ιστορία. «Πέτρα» του σκανδάλου είναι μια 23χρονη κομμώτρια, ονόματι Έμμα Ντάλτον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sunday Mirror», όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής φλέρταρε τη νεαρή κοπέλα μέσω του διαδικτύου.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου την προσκάλεσε σε ένα πάρτι στην πολυτελέστατη βίλα του.

Στο πάρτι βρίσκονταν αρκετοί φίλοι του «Super Mario», αλλά και η παρέα της 23χρονης.

μμμ.jpg

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Έμμα Ντάλτον στην εφημερίδα είχε έναν… «μαραθώνιο σεξ» με τον πρώην παίκτη της Μίλαν, αλλά παραπονέθηκε ότι ο ίδιος την υποχρέωσε να φύγει από το σπίτι του, μέσα στη νύχτα καλώντας ταξί για να την πάει σπίτι της.

«Ξέρω τη φήμη που έχει όμως νόμιζα ότι θα είχε αλλάξει από αυτά που είχα διαβάσει για αυτόν. Ήταν γοητευτικός και από όσο ήξερα ελεύθερος οπότε είπα "Γιατί όχι;" Τώρα αισθάνομαι ανόητη. Δεν έπρεπε να πάω ποτέ σπίτι του αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε. Ενδιαφερόταν μόνο για ένα πράγμα από μένα και μετά ήθελε να με ξεφορτωθεί», είπε η ίδια και δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνέρευσης ο Μπαλοτέλι της είπε: «Αυτό είναι πολύ ωραίο. Με βοηθάει για το ποδόσφαιρο που παίζω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top