Μεγάλη νίκη ο Αστέρας επί του Ολυμπιακού - δεύτερος ο Παναθηναϊκός

Τι έγινε στα παιχνίδια για την 31η αγωνιστική

Μεγάλη νίκη ο Αστέρας επί του Ολυμπιακού - δεύτερος ο Παναθηναϊκός

​Την τρίτη ήττα του στη φετινή Super League γνώρισε, στην 31η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι π��έον δεύτερος στη βαθμολογία μετά τη νίκη του επί της Καλλονής!

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: 2 - 1

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό, από σοβαρό σφάλμα του Μαρκάνο: ο Ισπανός αμυντικός γλίστρησε και στη συνέχεια γύρισε την μπάλα στον Μέγερι χωρίς να ελέγξει, με αποτέλεσμα ο Ντε Μπλάσις που καραδοκούσε να ντριμπλάρει και να πλασάρει σε άδεια εστία.

Ο Ολυμπιακός απάντησε μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, με τον 18χρονο Νίκο Βέργο να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της καριέρας του στη Super League. Μάλιστα, ο νεαρός παραλίγο να γίνει το πρόσωπο της αγωνιστικής, καθώς παραλίγο να σημειώσει και δεύτερο γκολ στο 89'!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καράσκο στις καθυστερήσεις.

Παναθηναϊκός - Καλλονή: 3 - 0

Τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έφτασε ο Παναθηναϊκός, με τον «Δικέφαλο» να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ντίνας αξιοποίησε την πάσα του Καρέλη για το 1 - 0 στο 14', ενώ στο 44' οι δυό τους ήταν πάλι οι πρωταγωνιστές του γκολ.

Το 3 - 0 σημειώθηκε στο 71΄ με αυτογκόλ του Βαλιού, που προσπάθησε να διώξει με προβολή μια παράλληλη μπαλιά του Σπυρόπουλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top