Μπολτ: Πήρε την κούρσα και μίλησε… για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δηλώνει φαν του Ρονάλντο αλλά ο Ζιντάν είναι ο αγαπημένος του όλων των εποχών!

Μπολτ: Πήρε την κούρσα και μίλησε… για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Είναι φαν του ποδοσφαίρου και δεν το κρύβει!

Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο Γιουσέϊν Μπολτ, μετά τη νίκη του στη χθεσινή κούρσα των 100 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας μίλησε για την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έδωσε παιχνίδι για τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ.

«Για μένα είναι σπουδαίο που κέρδισαν το πρώτο ματς της σεζόν. Ξέρω ότι ο Φαν Πέρσι πέτυχε τα δύο γκολ και είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα και προσδοκώ ότι και στην υπόλοιπη σεζόν θα τους βλέπω να νικάνε» τόνισε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Όπως τόνισε ο ίδιος, του αρέσει πολύ ο Ρονάλντο αλλά ο αγαπημένος του όλων των εποχών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Πάντως, εξέφρασε και μια ελπίδα, να δει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «κόκκινους ��ιαβόλους»: «Εχω μια φανέλα υπογεγραμμένη από αυτόν και είναι πολύ cool. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής ένας από τους καλύτερους χωρίς αμφιβολία. Θα ήθελα να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν πήγε. Είναι υπέροχος και είναι πολύ καλός για τόσο ψηλός. Είναι σαν τον Ζιντάν, δεν κινείται τόσο γρήγορα, θέλει το χρόνο, αλλά δεν μπορείς με τίποτα να του πάρεις τη μπάλα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top