Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βλάντιμιρ Βάις- Το ανακοίνωσε μέσω twitter!

"Στη φωτογραφία με τον καλύτερο μάνατζερ του κόσμου, Μίνο Ραϊόλα"

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βλάντιμιρ Βάις- Το ανακοίνωσε μέσω twitter!

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος αρχικά ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter πως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Λίγα λεπτά αργότερα απέσυρε το tweet με την σχετική φωτογραφία!

Ο μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικός της Πεσκάρα αφίχθη στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής προκειμένου να διευθετήσει όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Λίγο μετά τις 14.00 ανακοίνωσε ο ίδιος την μεταπήδηση του στον Ολυμπιακό αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία όπου υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, έχοντας στο πλευρό του τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο Βάις έγραψε χαρακτηριστικά: "Τέλος! Υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Στη φωτογραφία με τον καλύτερο μάνατζερ του κόσμου, Μίνο Ραϊόλα" ("Done! Signed with OLYMPIACOS PIRAEUS! On the picture with the best manager in the world Mino Raiola")

Το συγκεκριμένο tweet λίγα λεπτά αργότερα αποσύρθηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του προφανώς επειδή δεν είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top