Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάντησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης!

«Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους»

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάντησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης!
​Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι οι Πρωταθλητές Ευρώπης συγκεντρώθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντήσουν τον Κάρολο Παπούλια, στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους.
Οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού ήταν ντυμένοι στα κόκκινα με τις εμφανίσεις της ομάδας τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους υποδέχτηκε και τους συνεχάρη λέγοντας: «Θέλω να σας συγχαρώ για αυτό που καταφέρατε. Το μέγεθος της επιτυχίας σας είναι τεράστιο αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερα από όλα είναι το μήνυμα που περνάτε. Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε μία περίοδο κρίσης χαράζετε τους δρόμους για το πώς μέχρι να μάχονται οι νέοι για να κερδίζουν. Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους».
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν στον Κάρολο Παπούλια μια φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο1 που έγραφε "ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ" , ενώ ο Κάρολος Παπούλιας φαίνεται πως τους έκανε πλάκα σχετικά με το μεγάλο μέγεθος της.
1927722.jpg
Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας και ο Γιώργος Πρίντεζης του έδωσε δώρο ένα διαρκείας του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοίρασε τιμητικές πλακέτες σε όλους, δίνοντας τους τα συγχαρητήρια του!
1927724.jpg
Τους πρωταθλητές Ευρώπης τίμησε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ξεχωριστή μνεία στον Γιώργο Μπαρτζώκα, που έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίκα: «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε Final 4, αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγχαρητήρια γιατί ανοίγεις την αγορά για τους Έλληνες προπονητές που έχουν λαμπρό μέλλον».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top