Κίνα: Χαμός για τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο αεροδρόμιο

Τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κίνα: Χαμός για τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο αεροδρόμιο

Στην Κίνα έφτασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε πλήθος δημοσιογράφων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έλαβε ανθοδέσμες και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κινεζική ομάδα ενώ ανακάλεσε στη μνήμη του τους αγώνες της εθνικής Κίνας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το νέο του εγχείρημα.

«Ευχαριστώ για την υποδοχή. Βλέπω πως αγαπάτε το μπάσκετ -όπως κι εγώ- και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Θυμάμαι την ομάδα της Κίνας ως μια ομάδα που έχει ταλέντο και παίκτες που μπορούν να βελτιωθούν. Θυμάμαι επίσης τα σπουδαία παιχνίδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες που οργανώσατε κι ενδιαφέρομαι να δω την Κίνα σε ψηλό επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν έχουν υπομονή και καταλάβουν όλοι πως για αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού, πρέπει να δουλέψεις σκληρά και χρειάζεται χρόνος, τότε θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να κάνουμε κάτι καλό στην Εθνική ομάδα της Κίνας».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o Έλληνας προπονητής της Λιμόζ είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Κίνας, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο «Δράκος» με την κινεζική ομοσπονδία μπάσκετ είναι διάρκειας τριών ετών, δηλαδή μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top