Στον ανακριτή για παράνομα στοιχήματα ο Μάκης Ψωμιάδης

Για τους αγώνες της Καβάλας που ήταν μεγαλομέτοχος

Σε πέντε αγώνες της ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος (σ..σ της Καβάλας) αλλά και σε άλλους άγνωστους του εσωτερικού και του εξωτερικού φέρεται να στοιχημάτισε την περίοδο 2009-2011 ο επιχειρηματίας και νυν προσωρινά κρατούμενος Μάκης Ψωμιάδης.

Τη Δευτέρα ο κ.Ψωμιάδης θα βρεθεί ενώπιον του εφέτη -ειδικού ανακριτή Γιώργου Καλόφωνο , ο οποίος ερευνά την υπόθεση για τους στημένους αγώνες , και θα απολογηθεί συμπληρωματικά για την πλημμεληματική πράξη που αφορά σε παράνομο στοιχηματισμό τη χρονική περίοδο 2009-2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία δεν συγκεκριμενοποιεί πουθενά στοιχηματικά κέρδη ή ούτε εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά των αγώνων της ομάδας του. Αναφέρεται δε σε άγνωστα ποσά, άγνωστους συνεργάτες και άγνωστα κέρδη!!! Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η Καβάλα κέρδισε όλους τους αναφερόμενους αγώνες το 2009 (με Αγροτικό Αστέρα μέσα- έξω, Ηλυσιακό, Πας Γιάννινα, και Αναγέννηση Καρδίτσας έξω).

Ο Μ. Ψωμιάδης, όπως είναι γνωστό, παραμένει προσωρινά κρατούμενος μόνο για την υπόθεση των στημένων αγώνων , ενώ για την υπεξαίρεση από το ταμείο της ΑΕΚ δεν κρατείται πλέον αφού οι αρχές των Σκοπίων δεν τον έχουν εκδώσει στη χώρα μας για τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη και μέχρι στείλουν σχετική άδεια δεν μπορεί να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top