Ο Μουρίνιο επιστρέφει στην Τσέλσι;

Μόνο αυτός μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών

Ο Μουρίνιο επιστρέφει στην Τσέλσι;

​Η Τσέλσι ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο για την επιστροφή του Πορτογάλου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει και ο Ρομάν Αμπραμόβιτς δείχνει διατεθειμένος να επαναφέρει τον «Special One» στο Λονδίνο. Με την Ρεάλ να έχει μείνει 15 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, όλα δείχνουν πως ο Μουρίνιο θα αποχαιρετήσει την Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Παράλληλα και η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Ισπανός δεν θα παραμείνει στον πάγκο και μετά το τέλος της σεζόν. Ο Αμπραμόβιτς να και διστακτικός, ολοένα και τείνει στην επαναφορά του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.

Το «κλειδί» για να γίνει αυτή η επιστροφή είναι το κατά πόσο ο Ρώσος θα επιτρέψει στον Μουρίνιο να έχει αυτός τον έλεγχο στα ζητήματα της ομάδας. Ως γνωστόν ο Αμπραμόβιτς επηρεάζεται σημαντικά από τους διάφορους συμβούλους του. Nα θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος είχε φύγει με άκομψο τρόπο τον Σεπτέμβριο του 2007, εισπράττοντας βέβαια σαν αποζημίωση 20 εκατ. ευρώ.

Παρά ταύτα, ο Ρώσος φαίνεται να κατανοεί πως μόνο ο Πορτογάλος ��ροπονητής θα μπορέσει να επαναφέρει την Τσέλσι στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ γνωρίζει πως θα έχει τεράστια απήχηση στους οπαδούς της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top