Ορμπάιθ: Να μη συγκριθεί με τον Βαλβέρδε ο Μίτσελ

Φερέρ: Πρόκειται για σπουδαίο προπονητή

Ορμπάιθ: Να μη συγκριθεί με τον Βαλβέρδε ο Μίτσελ

Να μην αρχίσουν τις συγκρίσεις του Μίτσελ, ο οποίος έφθασε στην Ελλάδα και θα βρίσκεται στις σουίτες του Καραϊσκάκη σήμερα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε κάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο πρώην άσος των ερυθρόλευκων Πάμπλο Ορμπάιθ.

«Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Θα είναι άδικο για τον Μίτσελ να συγκριθεί με τον Βαλβέρδε από τις πρώτες μέρες» τόνισε ο πρώην μέσος των Πειραιωτών μιλώντας στο «Φως» , προσθέτοντας πάντως ότι ο Μίτσελ «τόσα χρόνια έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει πρωταθλητισμός. Οπότε θα ξέρει πολύ καλά σε τι ομάδα έχει πάει».

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι οι δύο Ισπανοί τεχνικοί έχουν ένα κοινό στοιχείο, το επιθετικό στήσιμο της ομάδας: «Τους αρέσει να μην περιμένει η ομάδα τους τον αντίπαλο, αλλά να κάνει παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας. Συμβαδίζουν σε κάποια άλλα κομμάτια τακτικής, όπως για παράδειγμα το πρέσινγκ».

Όσον αφορά, τέλος, τα παιχνίδι με τη Λεβάντε, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θεωρεί τους ερυθρόλευκους φαβορί ωστόσο τονίζει ότι χρειάζεται προσοχή: «Το έχω ξαναπεί ότι για εμένα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο έναντι της Λεβάντε. Είναι μαθημένος σε τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη, η Λεβάντε είναι από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της Primera Division. Ψάχνει την ευρωπαϊκή διάκριση».

Φερέρ: Πρόκειται για σπουδαίο προπονητή

Την ίδια ώρα, το εγκώμιο του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού πλέκει ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λορένθο Σέρα Φερέρ.

«Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή και μια εξίσου σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη ακτινοβολία. Τον συμπεριλαμβάνω στους καλύτερους αυτή τη στιγμή» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη Real News.

«Eίναι ένας προπονητής που τού αρέσει να παίζει επιθετικά αλλά μπορεί, παράλληλα, να προσαρμόζει την τακτική του ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Έχει εξαιρετική επαφή με τους παίκτες και είναι απ' αυτούς που μπορούν να εμπνεύσουν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Μίτσελ και ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό το ίδιο» καταλήγει ο Φερέρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top