Εισαγγελέας για τις δηλώσεις και 1 εκατομμύριο του Τζιμπούρ

Γιατί ελέγχεται εις διπλούν και τι απαντά ο ποδοσφαιριστής;

Εισαγγελέας για τις δηλώσεις και 1 εκατομμύριο του Τζιμπούρ

Διπλή έρευνα γι�� τον Ραφίκ Τζιμπούρ διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, με αφορμή χρηματικό ποσό που μπήκε στον λογαριασμό του από στοιχηματική εταιρεία! Σε δηλώσεις του, ο παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως πρόκειται για «μία μικρή παράλειψη που θα διορθωθεί».

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλγερινός επιθετικός φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις από το 2007 και μετά, ως παίκτης αρχικά του Πανιωνίου στη συνέχεια της ΑΕΚ και μετέπειτα του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο σκέλος της έρευνας αφορά το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ που φέρεται ότι μπήκε στο λογαριασμό του το 2011, από στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού και ερευνάται εάν είναι νόμιμο και φορολογημένο.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη, θα διορθωθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε», δήλωσε ο φορ του Ολυμπιακού, κατά την διάρκεια βράβευσής του για τα 100 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό δεν κάνουν κάποιο σχόλιο και κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς δεν θέλουν να πυροδοτήσουν τις αντιδράσεις ενόψει και του αγώνα της 14ης Φεβρουαρίου για το Europa League.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top