Επιστρέφει στην Εθνική ο Καραγκούνης!

Οι «εκλεκτοί» του Σάντος για τον αγώνα με την Ελβετία

Επιστρέφει στην Εθνική ο Καραγκούνης!

Την φανέλα της γαλανόλευκης αγαπημένης θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Καραγκούνης, που επιστρέφει στην Εθνική μας για το φιλικό με την Ελβετία, στις 6 Φεβρουαρίου!

Το όνομα του «Τυπάρα», που στις προηγούμενες κλήσεις απείχε λόγω της απουσίας του από την αγωνιστική δράση, ανακοινώθηκε από τον Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα. Νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, την πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό θα κάνε�� ο Κώστας Μανωλάς, ενώ επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μιχάλης Σηφάκης.

Αναλυτικά, οι «16» του Σάντος για τον αγώνα με την Ελβετία είναι: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Μαυρίας, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

«Έχει δύο παραμέτρους το φιλικό. Το αγωνιστικό κομμάτι και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βοσνία και να δούμε ποιες εναλλακτικές επιλογές έχουμε σε περίπτωση που χρειαστεί. Αυτοί οι παίκτες θα έχουν πάρει μια γεύση από το τι σημαίνει Εθνική ομάδα και το κλίμα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, ενώ χαρακτήρισε «σημάδι των καιρών» το ότι 11 από τους διεθνείς μας αγωνίζονται στο Εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top