Στο +7 η Manchester United - Ισοπαλία το ντέρμπι στο Λονδίνο

Ο Rooney έδειξε τον δρόμο

Στο +7 η Manchester United - Ισοπαλία το ντέρμπι στο Λονδίνο

Πρώτη δημοσίευση:31/01/13,02:25

Το δωράκι της Μάντσεστερ Σίτι (0-0 τη Τρίτη με ΚΠΡ), δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αύξησαν εκ νέου τη διαφορά από την συμπολίτισσα στους 7 βαθμούς, νικώντας δύσκολα τη Σαουθάμπτον στο «Όλντ Τράφορντ» με 2-1. Οι «Άγιοι» είχαν προηγηθεί μόλις στο 3΄ με τον Ροντρίγκες, για να απαντήσει με δύο γκολ στο 8΄ και το 27΄ ο Ρούνεϊ.

Ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε επί της Αρσεναλ. Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι στο Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ κατόρθωσε σε τέσσερα λεπτά να εξαλείψει το 0-2 της Λίβερπουλ και να σώσει έναν βαθμό με το 2-2 (64΄ Ζιρού, 67΄ Γουόλκοτ - 5΄ Σουάρες, 60΄ Χέντερσον).

Η Τσέλσι «αυτοκτόνησε» για άλλη μια φορά φέτος, αφού αν και προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Ρέντιγκ (45΄+ Μάτα, 66΄ Λάμπαρντ) δέχθηκε άλλα τόσα γκολ από τον Λε Φοντρ στο 87΄ και τις καθυστερήσεις, χάνοντας το τρίποντο.

Η Έβερτον επικράτησε 2-1 της Γουέστ Μπρομ με πρωταγωνιστή τον Λέιτον Μπέινς, που σκόραρε δύο τέρματα στο 29΄ και το 45΄ με πέναλτι (μείωσε ο Λονγκ στο 65΄) και έβαλε την ομάδα του δυναμικά στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, μετά την απώλεια της Τότεναμ που αναδείχθηκε ισόπαλη της Νόριτς με 1-1 (32΄ Χούλαχαν - 80΄ Μπέιλ).

Τέλος, ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν για ακόμα μια φορά βασικός (αντικαταστάθηκε στο 65΄) στη νίκη της Φούλαμ επί της Γουέστ Χαμ με 3-1 (10΄ Μπερμπάτοφ, 49΄ Ρονταγιέγκα, 90΄ αυτογκόλ Ο' Μπράιαν - 48΄ Νόλαν).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top