Φάμπρι: «Ο Βύντρα είναι υπόδειγμα επαγγελματία!»

"...είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα"

Φάμπρι: «Ο Βύντρα είναι υπόδειγμα επαγγελματία!»

​«Παράδειγμα προς μίμηση» χαρακτήρισε τον διεθνή αμυντικό, Λουκά Βύντρα, ο Φάμπρι, επισημαίνοντας πως εκτός από εξαιρετικός παίκτης, έχει θαυμάσια προσωπικότητα.

H αναλυτική δήλωση του νέου τεχνικού των "πρασίνων":

“Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να λέω δημόσια ή στον Τύπο, ποιους παίκτες θα παρατάξω. Το να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Βύντρα, ο οποίος μου φαίνεται ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, του Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπήρξε και διεθνής στην χώρα του, καθώς επίσης και άλλων παίκτων, οι οποίοι με εμένα δεν έχουν παίξει, αλλά μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής...

Όλο αυτό το ρόστερ, αναμφισβήτητα θα ήταν πάρα πολύ θετικό και καλό για τον Παναθηναϊκό και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθούσε να ανεβάσουμε την ομάδα. Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κάθε στιγμή στην προπόνηση το αποδεικνύει. Εγώ ως τεχνικός, ψάχνω να βρω το καλύτερο για την ομάδα σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα".
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top