Έντεκα αγωνιστικές στον Μεϊρέλες!

Τιμωρήθηκε για το φτύσιμο στον διαιτητή

Έντεκα αγωνιστικές στον Μεϊρέλες!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της... αθλητικής δικαιοσύνης στον Ραούλ Μεϊρέλες, ο οποίος τιμωρήθηκε με έντεκα αγωνιστικές αποκλε��σμό, για το φτύσιμο στον διαιτητή, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος άσος της Φενέρ είχε αποβληθεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με τον διαιτητή να τον κατηγορεί πως όχι μόνο τον έφτυσε αλλά χρησιμοποιησε και ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του. Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβγαλε μέσα σε λίγες ημέρες την απόφαση, η οποία είναι εξοντωτική για τον Μεϊρέλες, με τον πρώην άσο των Λίβερπουλ και Τσέλσι να διατρανώνει από την πλευρά του την αθωότητά του.

"Με ενοχλεί πραγματικά το γεγονός ότι κατηγορήθηκα πως έφτυσα τον διαιτητή. Έχω ένα 8άχρονο παιδί, μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί εάν παιδιά στο σχολείο αρχίζουν να λένε πως ο πατέρας σου έφτυσε διαιτητή;Αυτό θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα μου στα μάτια του παιδιού μου", δήλωσε ο 29άχρονος μέσος, για να προσθέσει:

"Έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους που τους σέβομαι βαθύτατα. Η χειρονομία που έκανα ήταν για τον διαιτητή για να του δείξω ότι φοβόταν το κοινό των γηπεδούχων.Κοιτάξτε το κούρεμά μου, το τι φοράω, δεν είμαι άνθρωπος που έχω προκαταλήψεις. Δεν ξέρω ποια είναι η χειρονομία με την οποιά στην Τουρκία θέλουν να δείξουν ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αλλά αυτό που έκανα εγώ είχε να κάνει αποκλειστικά με την δειλία του διαιτητή. Οι ισχυρισμοί του διαιτητή είναι εξωφρενικοί. Θα αναλάβω νομική δράση εναντίον του για να αποδείξω την αθωότητά μου".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top