Μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά η Εθνική μας

Δώρα και υποστήριξη σε 13 ιδρύματα

Μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά η Εθνική μας

Με μήνυμα «Το ποδόσφαιρο μοιράζεται την αγάπη», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική Ομάδα Ανδρών οργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, στην οποία βρέθηκαν εκπρόσωποι και παιδιά από 13 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς απ' όλη τη χώρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ συμμετείχαν ενεργά ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας, ο συνεργάτης του κ. Σάντος, Λεωνίδας Βοκολος, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας, ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Θοδωρής Παχατουρίδης, ο προπονητής των Γυναικείων Εθνικών Ομάδων, Βαγγέλης Κουτσάκης, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μπατσίλας, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών Φάνης Γκέκας, Βασίλης Τοροσίδης, Χάρης Μαυρίας, Ελίνι Δημούτσος.

Επίσης παρούσες ήταν οι διεθνείς παίκτριες Ευαγγελία Στεφανοπούλου, Μαρία Μαυροματίδη, Μαρία Παπακώστα, Ειρήνη Βασιλακοπούλου, Ελένη Κακαμπούκη, Θένια Ζέρβα, Θάλεια Μπαροτσάκη, Μαρία Τράγου, Κατερίνα Δασκαλοπούλου, Χριστιάννα Κιάμου, Τάνια Πάκου, Ελίνα Λιάπη, Δανάη Καλδαρίδου, Κατερίνα Λάγιου, Βάσω Μοσκοφίδου, Δέσποινα Χατζηνικολάου. Διαιτητής στους αγώνες επίδειξης των γυναικείων ομάδων και των παιδιών από τα ιδρύματα ήταν η Ελένη Λαμπαδαρίου, με βοηθούς τις Χρύσα Κουρομπύλια-Παναγιώτα Κουτσουμπού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών να ενισχύσουν οικονομικά τα συγκεκριμένα ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό έργο που έχουν επιδείξει τα τελευταία χρόνια με αντίστοιχες ενέργειες.

Στην εκδήλωση συνέπραξαν και τέσσερις βασικοί χορηγοί της Εθνικής Ομάδας, η ΟΠΑΠ A.E., η Vodafone, η Τράπεζα Πειραιώς και η Amstel, στους οποίους εκχωρήθηκε το δικαίωμα να ενισχυθεί ένα ίδρυμα ή κοινωφελής οργανισμός της επιλογής τους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή τους αφενός το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αφετέρου την αφοσίωσή τους στην Εθνική Ομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top