Στην κορυφή του κόσμου δυό Λευτέρηδες και μία Βάσω!

Πρώτοι στην ετήσια κατάταξη Κοσμίδης, Πετρούνιας και Μιλλούση

Στην κορυφή του κόσμου δυό Λευτέρηδες και μία Βάσω!

Για ακόμα μία φορά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους ο ελληνικός αθλητισμός: την ώρα που η χώρα μας ακούγεται μόνο για την κρίση και τα προβλήματα, η Βάσω Μιλλούση, ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την Ελλάδα να ακουστεί για κάτι θετικό, καθώς βρέθηκαν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης!

Μπορεί ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Λευτέρης Πετρούνιας να μην πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIG: ο μεν Κοσμίδης στο έδαφος και ο Πετρούνιας στους κρίκους.

«Αν εξαιρέσουμε την απουσία μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2012 πήγε όσο καλύτερα γινόταν για μένα, αφού κέρδισα τον ευρωπαϊκό τίτλο, την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς και αρκετά μετάλλια σε αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου», είπε ο Λευτέρης Κοσμίδης, ενώ ο έτερος Λευτέρης επισήμανε πως η διάκριση είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του!

Από τα χέρια των Λευτέρηδων πήρε το έπαθλό της η Βάσω Μιλλούση, που ανέβηκε στην πρώτη θέση της ετήσιας κατάταξης ��ης FIG για πρώτη φορά, καθώς πέρσι ήταν τρίτη και πρόπερσι πέμπτη.

«Πρόκειται για μια διάκριση που μου δίνει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια», σχολίασε η Βάσω, επισημαίνοντας η κρίση έχει ριμάξει και τον αθλητισμό μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top