Βασάρας: «Δούρος - Μπριάκος έστησαν τους πίνακες»

Επιστολή – «βόμβα» για την διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα

Βασάρας: «Δούρος - Μπριάκος έστησαν τους πίνακες»
Τους κ.κ. Δούρο και Μπριάκο καταδεικνύει ως υπευθύνους για την υπόθεση με τους στημένους πίνακες των διαιτητών, ο Κύρος Βασάρας!

Η εκπομπή «Δίκη» του Σκάι αποκάλυψε την επιστολή του πρωην αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ, την οποία έχει στα χέρια του και ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση των στημένων πινάκων.

Στην επιστολή του, ο κ. Βασάρας διαχωρίζει τη θέση του στις αξιολογήσεις των διαιτητών, τον περασμένο Αύγουστο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «ο Δούρος και ο Μπριάκος είχαν φάκελο με ήδη αναγραφόμενους τους πίνακες όλων των κατηγοριών, πλην των εκπαιδευτών. Μου είπαν ότι αυτή είναι γνώμη τους και δεν θα αλλάξει. "Αυτά είναι και δεν αλλάζει τίποτα. Είναι φτιαγμένα 100%", μου είπαν. Εγώ διαφωνώ πλήρως με αυτή τη διαδικασία. Υπήρχε προεργασία δύο ανθρώπων, χωρίς πρόθεση αλλαγής της γνώμης τους».

Τα όσα αναφέρει ο Κύρος Βασάρας στην επιστολή του επιβεβαίωσε και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας, ο οποίος είχε παραιτηθεί από την θέση του καταγγέλλοντας την διαδικασία αξιολόγησης των διαιτητών και έχει καταθέσει σχετικά στον εισαγγελέα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top