Champions League: Σήμερα ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονπελιέ

Τι θα σημαίνει για την ομάδα ενδεχόμενη ήττα ή νίκη;

Champions League: Σήμερα ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονπελιέ

​Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Γαλλία μετά από 11 μήνες για τον σημερινό αγώνα του με την Μονπελιέ (21.45) και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, για να επαναλάβει το περσινό σερί καλών εμφανίσεων στο Τσάμκαι και να δώσει προοπτική στην ευρωπαϊκή εκπροσώπηση του.

Το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού κρίνεται στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και έχει πάρει τον χαρακτηρισμό του τελικού, καθώς με νέα ήττα, οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ευρωπαϊκή συνέχεια και στο Europa League.

Αν, όμως, ο Ολυμπιακός πετύχει απόψε στην Γαλλία την πρώτη νίκη του στο φετινό Champions League, ύστερα από τις δυο ήττες που έχει γνωρίσει από την Σάλκε και την Άρσεναλ, μπορεί να ελπίζει ακόμα και για την πρόκριση στην φάση των «16» του Champions League .

Στο Λονδίνο θα παίξουν, Άρσεναλ και Σάλκε που είναι τα φαβορί στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του δευτέρου ομίλου. Οι Λονδρέζοι είναι στην κορυφή του ομίλου με δυο νίκες και έξι βαθμούς και ακολουθεί η γερμανική ομάδα με 4 βαθμούς.

Η Μονπελιέ έχει έναν πόντο και ο Ολυμπιακός κανέναν. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν οι ποδοσφαιριστές τους την εμφάνιση του Λονδίνου, κόντρα στην Άρσεναλ. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top