Τρικούβερτος καβγάς της Αυλωνίτου με Καμμένο και "απειλή" για πτώση της κυβέρνησης!

Αυλωνίτου: «Να πας στη ΝΔ» - Καμμένος: «Οικονομικά της κολύμβησης αυτά που λες» - «Θα πέσει η κυβέρνηση αν δεν ζητήσεις συγγνώμη«

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε δύο βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, την Ελένη Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝΕΛ,  έγινε πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι.      

Ο καβγάς  ξεκίνησε όταν ο κ. Καμμένος  χαρακτήρισε «οικονομικά της…  κολύμβησης» τα όσα έλεγε η κ. Αυλωνίτου (λόγω προφανώς του ότι υπήρξε πρωταθλήτρια της κολύμβησης)  προκαλώντας την «έκρηξή» της.  «Τα δικά σας είναι οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, τα νεοφιλελεύθερα, εκεί πηγαίνετε τώρα» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!   

Ακολούθησε ένταση με εκατέρωθεν «επιθετικές» ατάκες, όπως

Αυλωνίτου: Προβοκάρετε την κατάσταση

Καμμένος: Προβοκάρετε τον εγκέφαλό μα ς

Αυλωνίτου: Πηγαίνετε στη Νέα Δημοκρατία τώρα

Καμμένος: Αυτά είναι τα διδακτορικά που έχετε

Αυλωνίτου:  Βεβαίως έχω διδακτορικό

Καμμένος:  Να πάμε να τα πούμε έξω στην αγορά

Αυλωνίτου: Στο μαύρο μέτωπο είστε, κάποιος πρέπει να τα πει αυτά.

Εντώπωση προκάλεσε ότι στη συνέχεια ότι ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι αν αναγκασθούν να φύγουν 2-3 βουλευτές των λόγω  συμπεριφορών όπως  αυτών της κ. Αυλωνίτου η κυβέρνηση θα αναγκασθεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές και ότι ο ίδιος θα θέσει το ζήτημα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. «Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι αυτό» πρόσθεσε καλώντας την κ. Αυλωνίτου να ζητήσει συγγνώμη.       

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να ζητήσει  συγγνώμη και χαρακτήρισε «θεσμικό» το ζήτημα,   για να σχολιάσει στη συνέχεια ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι πρέπει να υπάρξει συζήτηση μεταξύ Πάνου Καμμένου και Αλέξη Τσίπρα για την «τεράστια προσβολή».  από την οποία θα εξαρτηθεί η στάση του!      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top