Τι δήλωσαν η Τζούφη και ο… σύζυγός της για την είσοδο στην κυβέρνηση

«Συγκινήθηκα αλλά δεν έκλαψα» δήλωσε για την αντίδρασή της όταν το πληροφορήθηκε

«Θα κάνω ό,τι μπορώ  για να ανταποκριθώ σε μία θέση που είναι δύσκολη, σε ένα πεδίο που είναι δύσκολο για την ελληνική κοινωνία αλλά και που ταυτόχρονα είναι ένας χώρος που τον έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια»  δήλωσε η νέα υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη για την ανάληψη των καθηκόντων της, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία.

Σε έναν πιο προσωπικό τόνο η κ. Τζούφη δήλωσε στους δημοσιογράφους,  προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο, «συγκινήθηκα αλλά δεν έκλαψα» σχετικά με το πώς αντέδρασε όταν έμαθε την υπουργοποίησή της. «Γύρισα στην παιδική μου ηλικία. Είχα προσπαθήσει να είμαι η καλή μαθήτρια και στη συνέχεια να ανταποκριθώ σε άλλους ρόλους» πρόσθεσε η νέα υφυπουργός.

Δηλώσεις έκανε όμως και ο…  σύζυγός της Βαγγέλης Μακάριος ο οποίος δήλωσε ότι «δικαιώθηκε για όλη την πορεία που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική της πορεία» και ότι της έδωσε τα συγχαρητήριά του.   Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος επίσης για τη συμμετοχή της κ. Τζούφη στην κυβέρνηση  «ήταν πάντοτε στόχος αλλά δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top