Παραιτήθηκε τελικά η Αντωνοπούλου – Δεκτή έκανε την παραίτηση ο Τσίπρας

Για το επίδομα ενοικίου που εισέπραξε - Νέα ενημέρωση 17.10

Παραιτήθηκε τελικά η Αντωνοπούλου – Δεκτή έκανε την παραί

Την παραίτησή της στον πρωθυπουργό υπέβαλλε τελικά η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, την  οποία ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αποδεκτή.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου για τη υποβολή  της παραίτησης της κ.Αντωνοπούλου και την αποδοχή της από τον πρωθυπουργό.    

Το «θρίλερ» είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή, όταν αποκαλύφθηκε η είσπραξη επιδόματος ενοικίου, όπως προβλέπεται πράγματι από σχετική νομική διάταξη αλλά σε προφανή αναντιστοιχία με την εισοδηματική κατάσταση της ιδίας και του συζύγου της, υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ ανακοίνωση για το ζήτημα εξέδωσε διά του αρμόδιου αναπληρωτή τομεάρχη Θεόδωρου Καράογλου η ΝΔ, όπως είχε γράψει στο star.gr.           

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ενόχλησή του και σε επικοινωνία που είχε μαζί της και στην οποία την κάλεσε ουσιαστικά να παραιτηθεί.

Αρχικά η κ. Αντωνοπούλου ανέφερε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα,  αλλά ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, για να υποβάλλει όμως τελικά την παραίτησή της στον πρωθυπουργό,  ο οποίος και την αποδέχθηκε.       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top