Άνω-κάτω η ΝΔ: Οργισμένη απάντηση Αντώναρου – Βαριές κουβέντες από Κύρτσο

Η… τρολιά από Άδωνη και το tweet με νόημα από την Παπακώστα

Άνω-κάτω έχει γίνει η Νέα Δημοκρατία τις τελευταίες ώρες με αφορμή τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο έχει ανοικτή πολιτική κόντρα εδώ και πολύ καιρό.

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους... Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός» έγραψε ο κ. Αντώναρος.

Διαβάστε ακόμη: Διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία!

Λίγη ώρα μετά, ανακοινώθηκε η διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, σαν να ήθελε να… τρολάρει τον κ. Αντώναρο, δίνοντας του έτσι την απάντησή του, το έκανε retweet ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Αντώναρος συνέχισε τις επιθέσεις του κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, αποκαλώντας τον «μουσαφίρη αντιπρόεδρο» και λέγοντας πως ενημέρωσε τον γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, πως η διαγραφή του είναι άκυρη γιατί δεν έγινε από τα όργανα του κόμματος. Παράλληλα, ανέβασε μία φωτογραφία από τότε που ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Με βαριές κουβέντες τοποθετήθηκε για το θέμα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Αντώναρο «βολεμένο Συριζοτρόλ» του διαδικτύου!

To δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, η οποία διαγράφηκε από τη ΝΔ μετά από δηλώσεις της υπέρ του Πάνου Καμμένου.

Σημειώνεται ότι και η κυρία Παπακώστα είχε στο παρελθόν κόντρα με τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίο είχε καλέσει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της ΝΔ όσο διαρκεί η εξεταστική για την Υγεία.

Τότε είχε απομακρυνθεί από αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top