Ποιά αποκάλεσε «τσόλι» και «σίχαμα» ο Νίκος Καρανίκας

Χυδαίες εκφράσεις από τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού σε ιδιωτική συνομιλία για ένα σχόλιο στο facebook

Ποιά αποκάλεσε «τσόλι» και «σίχαμα» ο Νίκος Καρανίκας

Τι το ήθελε να γράψει σχόλιο για την κυβερνητική πολιτική στον Νίκο Καρανίκα; Και τι δεν της έσουρε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού.

Ο λόγος για μια επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, την οποία ο Νίκος Καρανίκας την αποκάλεσε «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι», λέγοντας της παράλληλα «να πάει να γά ….».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως ισχυρίζεται η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου,  σχολίασε την περασμένη Τετάρτη μια ανάρτηση του κ. Καρανίκα, συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή που αναφερόταν στην διανομή του κοινωνικού μερίσματος. Εξαιτίας του ότι η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες μετά τη φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, η επιχειρηματίας σχολίασε ότι «θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα».

Αυτό προκάλεσε την οργή του Νίκου Καρανίκα, ο οποίος στη συνέχεια σε ιδιωτική συνομιλία που είχε με την επιχειρηματία στο messenger ξέφυγε εντελώς… εξαπολύοντας χυδαίες εκφράσεις όπως: «οι σιχαμένες της ιστορίας και τα θηλαστικά της μπόχας σου δεν θέλω να με απασχολούν», «βρωμιάρα ξεβαμμένη»,  «ξέρασμα σιχαμένο της ιστορίας».

Τη συνομιλία δημοσιεύει το protothema.gr 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top