Λοβέρδος: Να δώσει εξηγήσεις ο Βούτσης για τον Ρουβίκωνα

«Στον Γαβρόγλου απαντάμε “θα φύγεις εσύ και μάλιστα μια ώρα αρχύτερα”»

«Ο κ. Βούτσης πρέπει να δώσει εξηγήσεις, αυτές που δίνει είναι ανεπαρκέστατες» σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στο θέμα με την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή.

«Προ 15 ημερών, εγώ μπήκα με συνεργάτη μου στη Βουλή και δεχθήκαμε παρατήρηση γιατί δεν υπακούσαμε στους νέους κανονισμούς που ορίζουν πως πρέπει να περνούν από έλεγχο και οι συνεργάτες μας. Προ ολίγων ημερών ο κανόνας αυτός ανατράπηκε με άλλο τρόπο. Μπαίνουν μέσα οι του Ρουβίκωνα, με παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής απελευθερώνονται και λέει “μια ειρηνική διαδήλωση”» πρόσθεσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Είμαι κατά της πράξης του Προέδρου της Βουλής. Όταν έχουν αυστηροποιηθεί -και καλώς έχουν αυστηροποιηθεί- για εμάς, πρέπει να ισχύουν και για άλλους. Ο κ. Βούτσης έκανε εξαίρεση εκεί που θέλει να είναι αρεστός» είπε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας με σκληρή γλώσσα: «Τα γλειψίματα αυτού του επιπέδου σε αυτό το χώρο δεν στέκουν».

Συνεχίζοντας, ο κ. Λοβέρδος επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι στην Κουμουνδούρου προσπαθούν να ξεκόψουν με το παρελθόν τους, αλλά είναι και στιγμές που τους κλείνουν και το μάτι.

«Οι δυνάμεις που έκαιγαν την Αθήνα έφευγαν από τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα έχω δει με τα μάτια μου, ήμουν υπουργός στη Σταδίου» υποστήριξε.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος εξαπέλυσε βέλη και κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την αναφορά του για τους πανεπιστημιακούς πως «αν είναι οι καλοί είναι να φύγουν στο εξωτερικό επειδή δεν πληρώνονται έξτρα, εγώ τους προτρέπω να φύγουν».

«Στη φράση του κ. Γαβρόγλου "όποιος καθηγητής δεν θέλει να φύγει", του απαντάμε "θα φύγεις εσύ και θα φύγεις μια ώρα αρχύτερα"» είπε ο κ. Λοβέρδος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top