Υπαινιγμοί Κοντονή για τη Δικαιοσύνη: Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει στις επιθέσεις του και με νέα ανάρτηση στο facebook απαντάει στους δικαστές

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση επιδιώκει κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας με τη δικαιοσύνη έστειλε σήμερα ο Σταύρος Κοντονής, αφήνοντας όμως σαφείς υπαινιγμούς για έλλειμμα εμπιστοσύνης.

«Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού όχι μόνον στους πολιτικούς θεσμούς και στο πολιτικό προσωπικό, αλλά και στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι έσχατο καταφύγιο των πολιτών σε κάθε μέρος του κόσμου».

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει στις επιθέσεις του και με νέα ανάρτηση στο facebook απαντάει στους δικαστές, με αφορμή την εξαίρεση τους από την υποχρέωση δημοσιοποίησης των πόθεν έσχες.

«Αντί να λέτε κύριοι διοικητικοί δικαστές πώς σας συκοφανούμε, ξαναδιαβάστε τι απαντήσατε! Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε»

«Όλες οι κυβέρνησεις και αυτή η σημερινή, όταν αποτυγχάνει ή δεν έχει τα αποτελέσματα που αναμένει, προσπαθεί να βρει εχθρούς και ο πιο εύκολος στόχος είναι η Δικαιοσύνη» δήλωσε στον Real FM, o εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

«Υπάρχει μια κρίση θεσμών που απειλεί τα θεμέλια της δημοκρατίας. Αυτή η κυβέρνηση για να παραμείνει στην εξουσία απεργάζεται σχεδόν καθεστωτικού χαρακτήρα σχέδια» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Κάτω τα χέρια από την Δικαιοσύνη, το μεγάλο κάστρο της Δημοκρατίας» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Είναι μια αντιπαράθεση αποπροσανατολιστική και βολική για τα κόμματα των μνημονίων» τονίζει το ΚΚΕ.

Την ίδια ώρα 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τη δικαιοσύνη διότι  ζητήθηκε να επανεξεταστεί η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, όσον αφορά στην υπόθεση της Μανωλάδας η οποία ήταν καταδικαστική για την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top