Στήριξη Τζανακόπουλου σε Καμμένο πριν τη συζήτηση στη Βουλή: Απαγορεύει ο νόμος να μιλάμε με υπόδικους;

Για το θέμα των σκουπιδιών: Η βέλτιστη λύση είναι νέα 8μηνη σύμβαση

Στήριξη στον Πάνο Καμμένο για το θέμα της συνομιλίας με τον υπόδικο Μάκη Γιαννουσάκη προσέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος λίγο πριν τη μάχη στη Βουλή το απόγευμα, στο πλαίσιο της ερώτησης που έχει καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Απαγορεύεται από κάποιο νόμο να μιλήσει ένας υπουργός με έναν κρατούμενο;» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον Σκάι.

«Για ποιο λόγο να μη μιλήσει ένας υπουργός με ένα κρατούμενο; Δεν έκανε τίποτα το παράνομο ή το αντιθεσμικό… Δεν είναι νομικό θέμα, εξαρτάται από τις συνθήκες» είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχει απαγορευτεί η επικοινωνία στους κρατουμένους εξ όσων ξέρω, οι κρατούμενοι μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο όποιον θέλουν».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο μείζον θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως η βέλτιστη λύση είναι «μια νέα 8μηνη σύμβαση και ταυτόχρονη προκήρυξη του διαγωνισμού για μόνιμες θέσεις».

«Η βασική πολιτική κατεύθυνση είναι ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας παραμένουν στους δήμους και τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί τις εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα που επιβάλλουν οι εργολάβοι» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκτιμώντας ότι  το ζήτημα θα έχει λυθεί εντός των επόμενων ημερών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top