ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο πολιτικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού

Επισημαίνουν να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα!

ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο πολιτικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού

Όλη τη χώρα έχει συγκλονίσει η πτώση του ελικοπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων και η απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασαν ήδη τα συλλυπητήρια τους με ανακοινώσεις τους.

Όμως και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως και αρκετοί πολιτικοί ξεχωριστά, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τους αδικοχαμένους επιβαίνοντες του ελικόπτερου, που έπεσε σήμερα στην Ελασσόνα.

Η δήλωση του Προέδρου της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, που επέβαιναν στο ελικόπτερο που κατέπεσε στην Ελασσόνα σήμερα το πρωί.

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών καθώς και στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την απώλεια των στελεχών της», ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε: «Τέλος, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα».

ΣΥΡΙΖΑ

Βαθιά θλίψη εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.

Ακόμη, απηύθυνε στις οικογένειες των εκλιπόντων θερμά συλλυπητήρια και ευχήθηκε στην τραυματισμένη αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού ταχεία ανάρρωση. 

Το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη

Το πόρισμα για τα αίτια της συντριβής του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο δήλωσε ότι αναμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Δημοκρατική Συμπαράταξη

Την οδύνη του «για την απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκφράζω τα  συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την ηθική μας συμπαράσταση στο Γενικό Επιτελείο Στρατού» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο των αξιωματικών του ελληνικού Στρατού, που με τραγικό τρόπο έφυγαν σήμερα από τη ζωή, από πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

«Πρέπει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα» τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αρχιλοχία που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top