Άδωνις για τα γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του: «Μάλλον ενοχλώ…»- Tι είπε ο ίδιος στο STAR

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς για την ταλαιπωρία στην Κηφισίας- Πρώτη ανάρτηση 09:44

Με tweet σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του, στην οδό Κηφισίας. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ...».

Σε δεύτερο tweet του ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά».

Η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Στις 2:20,  άγνωστος τηλεφώνησε σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στη «Βιβλιοθήκη των Ελλήνων». Αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αποκλείστηκε για περίπου 3 ώρες η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε πράγματι, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε έρευνα από το ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) κατά την οποία εντοπίστηκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα που είχαν εκραγεί και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν εξερράγησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

«Το χτύπημα ήταν για να καεί όλο το κτίριο» επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο STAR, από το σημείο που έγινε η έκρηξη και πρόσθεσε: «Ανθρώπινα δεν μπορεί κάποιος να μην φοβάται. Εδώ είναι οι άνθρωποι μου, η οικογένεια μου, οι υπάλληλοι μου, οι πελάτες μου» .

 O αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο πλήθος των επιθέσεων που έχει δεχθεί, αλλά και στη διαπραγμάτευση.

 

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top