Ο κακός ΧΑΜΟΣ μεταξύ Τσακαλώτου και Βούτση στη Βουλή! «Απαράδεκτος!»

Τα αίματα άναψαν όταν ο πρόεδρος της Βουλής δεν έδωσε το λόγο στον Υπουργό Οικονομικών

Ένας απρόσμενος καυγάς εκτυλίχθηκε χθες στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Τα αίματα άναψαν μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτη και του Νίκου Βούτση, όταν ο πρόεδρος της Βουλής δεν του έδωσε το λόγο.

Συγκεκριμένα, μετά την ομιλία Μητσοτάκη, ο Υπουργός Οικονομικών ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει. Ο πρόεδρος της Βουλής, όμως, επικαλούμενος τον κανονισμό, αρνήθηκε να του δώσει τον λόγο καθώς ακολουθούσε η ομιλία του πρωθυπουργού.

Τότε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα είχε ακούσει από τον πρόεδρο της ΝΔ, όταν του αρνήθηκε ο Νίκος Βούτσης -ακόμα και επί προσωπικού- τον λόγο εξερράγη! Προφανώς τον αποκάλεσε «απαράδεκτο», με τον Πρόεδρο της Βουλής να απαντά: «Παρακαλώ πολύ να είστε ήρεμοι και όταν εκφράζεστε προς το προεδρείο, εκφράσεις όπως ''απαράδεκτοι'' είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας, που είχε ανέβει ήδη στο βήμα, αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει όσους αντιδρούσαν από τα έδρανα λέγοντας «Καθίστε κάτω».

Πάντως, μετά την ομιλία Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε το λόγο στο Νίκο Ξυδάκη για να απαντήσει επί προσωπικού και θα ακολουθούσε ο κ. Τσακαλώτος. Όταν όμως ήρθε η σειρά του, ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να πάρει το λόγο και με ένα νεύμα, έδειξε πως δεν θέλει να μιλήσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top