Survivor: Του έχει γίνει εμμονή! Ο Χάρος ρίχνει ξανά τη βέλη του στην Εύη Σαλταφερίδου

Δείτε το βίντεο

Εμμονή φαίνεται ότι έχει γίνει η Εύη Σαλταφερίδου για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο στο Survivor αλλά σε… απελπιστικό βαθμό.

Ο παίκτης της ομάδας των Διασήμων για ακόμη μία φορά έριξε τα βέλη του προς τη συμπαίκτριά του, τονίζοντας ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει τους συμπαίκτες της. 

«Παλαιότερα, η ωραία Ελένη σίγουρα ήθελε να κάνει το καλό στον Πάρη. Παρ’ όλα αυτά έκαψε την Τροία. Δεν γνωρίζω οι πράξεις της Σαλταφερίδου που θέλει να κάνει την καλή σε όλους, είτε στην ομάδα της δίνοντας ψήγματα καρύδας, είτε αναφέροντας τους παίκτες με τα υποκοριστικά τους, είτε κάνοντας διάφορα πράγματα έτσι ώστε να τους χειραγωγεί, θα της βγουν σε καλό ή σε κακό. Η ιστορία θα το δείξει» ανέφερε.

Μάλιστα, μίλησε και για τις πληροφορίες που όπως πιστεύει ο ίδιος έδωσε στον αντίπαλό της, Νικόλα Αγόρου.

«Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα, που για μένα δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν σε τελική φάση το παιχνίδι. Θα έπρεπε να πει κάτι πιο τυπικό και κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας. Από τη στιγμή που το έκανε, δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει στο μέλλον» ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top