Κόπηκε ξαφνικά η «Ελληνοφρένεια»: To tweet των συντελεστών και η απάντηση του Βερύκιου - «Aπλώς δεν πουλούσε!»

Δείτε τι είπε στο Happy Day

Tέλος στη συνεργασία του με την Ελληνοφρένεια έβαλε ο Alpha μετά από 4,5 χρόνια.

H απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στους συντελεστές το βράδυ της Τρίτης, πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής έκανε γνωστή η ομάδα της Ελληνοφρενειας μεσω Twitter.

«Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως από τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».

Ο Δήμος Βερύκιος, μέσα από το Happy Day, απάντησε για το θέμα και έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά του προς όλους τους παρουσιαστές του καναλιού:

«Επειδή δεν είμαι κότα λυράτη, μου έρχονται μηνύματα «γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια». Διαβάζω και στο Έθνος: «Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε». Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top