Δεν τις αφήνουν σε ησυχία – Θύμα ΚΛΟΠΗΣ κι άλλη Καρντάσιαν!

Αυτή τη φορά έβαλαν στο μάτι την Κένταλ Τζένερ

Δεν τις αφήνουν σε ησυχία – Θύμα ΚΛΟΠΗΣ κι άλλη Καρντάσιαν!

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικοί μήνες από όταν η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστών στο Παρίσι μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε και έφτασε σε σημείο να παρακαλάει τους ληστές για τη ζωή της! Φυσικά, εκείνοι έφυγαν με διόλου ευκαταφρόνητη λεία μιας και της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Και τώρα θύμα έπεσε η Κένταλ Τζένερ, η ετεροθαλής της αδερφή, η οποία, όπως μετέδωσε το TMZ, βρήκε ότι της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 200.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο σπίτι της, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις διάρρηξης.

Η Κένταλ μόλις το διαπίστωσε ενημέρωσε σχετικά τις αρχές, που με τη σειρά τους διευκρίνισαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα στη 01.15 το πρωί με το οποίο ενημερώθηκαν ότι διαπράχθηκε κλοπή σε κατοικία που είχε τη διεύθυνσή της, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει την ταυτότητά της. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ύποπτοι.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το αμερικανικό δίκτυο, η 21χρονη καλλονή έκανε πάρτι στο σπίτι της, αλλά στη συνέχεια βγήκε - γύρω στα μεσάνυχτα – για να επιστρέψει μία ώρα αργότερα και να ανακαλύψει ανοικτό το συρτάρι με τα κοσμήματά της.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας, η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε ότι χτυπούσε ο συναγερμός, που την ειδοποιούσε ότι μια πόρτα ήταν ανοικτή, ωστόσο εκείνη δεν έδωσε σημασία.

Οι πόρτες της οικίας της δεν είχαν παραβιαστεί και είναι σαφές ότι ο ληστής ή οι ληστές γνώριζε αν που βρίσκονταν κρυμμένα τα κοσμήματα, εκτιμά μια πηγή της αστυνομίας που επικαλείται ο ιστότοπος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top