Α' Προβολή: Μη χάσετε απόψε την ταινία «Ο Δικαστής»!

Σήμερα στις 22.00 στο STAR

Μία κοινωνική ταινία  θα προβληθεί απόψε Πέμπτη, στις 22.00 σε α' προβολή από το Star! Πρόκειται για τον «Δικαστή» με πρωταγωνιστές τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Τζέρεμι Στρόνγκ, Νταξ Σέπαρντ, Λέιτον Μέιστερ, Μελίσα Λίο, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Κεν Χάουαρντ, Έμμα Τρέμπλει, Μπαλτάζαρ Γκέτι, Ντέιβιντ Κρούμχολτζ, Σάρα Λάνκαστερ, Γκρέις Ζαμπρίσκι

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ είναι ο νομικός, που κάθε κατηγορούμενος θέλει να έχει στο πλευρό του. Μέγας γνώστης και χειριστής του νόμου, κερδίζει σχεδόν πάντα τις υποθέσεις, που αναλαμβάνει. Παρά την επαγγελματική του δεινότητα όμως, υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα. Τα τραύματα του παρελθόντος τον καθιστούν, σε μεγάλο βαθμό, αποστασιοποιημένο συναισθηματικά από τους γύρω του και κυρίως από την οικογένεια του.

Ο απροσδόκητος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένεια του: τον μεγάλο του αδελφό, τον οποίο άθελά του είχε τραυματίσει, τον μικρό του αδελφό, που έχει προβλήματα στην κοινωνικοποίησή το, αλλά και τον εφηβικό του έρωτα, τη Σαμ. Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται τώρα να τον υπερασπιστεί.

Ο δικαστής στηρίζεται απόλυτα πάνω του καθώς δεν έχει άλλοθι ή κάποια μνήμη, του τι ακριβώς συνέβη. Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν την αλήθεια, αναγκάζονται να συνεργαστούν, και ο στόχος τους πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά και στην προσωπική τους σχέση, τη συγχώρεση και τη λύτρωση...

Ο Ρόμπερτ Ντιβάλ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντέιβιντ Ντόπκιν παρουσίασε μια δυνατή κοινωνική ταινία, βασισμένος στη σχέση του με τους γονείς του και τα όσα βίωσε πριν και μετά το χαμό τους. 


Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, εκτός από πρωταγωνιστής, είναι και συμπαραγωγός της ταινίας, μαζί με τη γυναίκα του, Σούζαν.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:   Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Δείτε το trailer…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top