Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών

Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Δείτε στο βίντεο αστείες στιγμές από τον αξέχαστο κωμικό

Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους αλλά και τους θαυμαστές του.

Ο καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, έπαθε κρίση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο του γιου του και βρισκόταν καθηλωμένος με αναπνευστικά προβλήματα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο γιος του ήταν ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα το 2016 σε ηλικία 50 ετών.

Οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση του χάρισαν τον τίτλο του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας σύμφωνα με την AGB και οι παραστάσεις του στα θέατρα Ορφέας, Άλσος, Δελφινάριο και Μινώα κ.ά. καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο εισπρακτικό ρεκόρ. Το 1998 παρουσιάζεται η πρώτη του ζωγραφική έκθεση στον «Εικαστικό Κύκλο». Από το 2006 ζούσε μόνιμα στη γενέτειρά του Καλαμαριά, έγραφε βιβλία (κυκλοφορούν 12 βιβλία του), έπαιζε θέατρο, ζωγράφισε (8 ατομικές εκθέσεις) και ηγήθηκε της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαμαριάς.

Διαβάστε επίσης: Χάρρυ Κλυνν: Η ζωή του γνωστού κωμικού ηθοποιού

Ποιος ήταν ο Χάρρυ Κλυνν

Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης και είχε γεννηθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου του 1940 από φτωχή οικογένεια Πόντιων προσφύγων, τον Νίκο και την Κυριακή Τρανταφυλλίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top