Κόνι Μεταξά: Ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη – Τι λέει η ίδια!

Δείτε το βίντεο

Σάλος έχει δημιουργηθεί από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη!

Η ηθοποιός καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για ξυλοδαρμό: «Κλώτσησε την πόρτα μου και με άρπαξε από το λαιμό»

Κάμερες και δημοσιογράφοι περίμεναν χθες το βράδυ έξω από το θέατρο τον Μάνο Παπαγιάννη. Εκείνος εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, η οποία θα αντικαταστήσει τη Σοφία Παυλίδου στην παράσταση. Χαμογελώντας αμήχανα, ο ηθοποιός απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Διαβάστε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό

Ωστόσο, στους δημοσιογράφους μίλησε η ηθοποιός Κόνι Μεταξά, που συμμετέχει στην παράσταση και όπως υποστηρίζει ήταν παρούσα στο περιστατικό:

«Ναι εγώ ήμουνα εκεί, όπως είπανε και τα παιδιά. Δεν θέλω να πω πολλά στις κάμερες, ότι είναι να πω θα το πω άμα είναι στο δικαστήριο. Εγώ ήμουνα μπροστά. Αυτά που είπε η Σοφία και ο Σωτήρης ισχύουν. Δεν είχε προηγηθεί τίποτα. Είχαμε όλοι πολύ καλές σχέσεις…» είπε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της παράστασης.

Διαβάστε επίσης: Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολιάζει τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top