Selena Gomez: Έγινε η «Γυναίκα της Χρονιάς» με δάκρυα στα μάτια

Δείτε το βίντεο

«Η Francia θα έπρεπε να πάρει αυτό το βραβείο. Έσωσε τη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή». Με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια, η Selena Gomez βραβεύτηκε ως γυναίκα της χρονιάς από το «Billboard».

Στην απονομή που έγινε στο Los Angeles την Πέμπτη, η pop star ευχαρίστησε από σκηνής τη φίλη της Francia Raisa που της δώρισε το νεφρό της, πριν μερικούς μήνες και της έσωσε τη ζωή.

Η Franca Raisa προλόγισε τη φίλη της, αποκαλώντας τη ως «το μεγαλύτερό μου πρωταθλητή και τη μεγαλύτερη μαζορέτα μου και εγώ εκείνης».

«Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την καριέρα μου από το 7 έως το 14 και μέχρι τώρα», είπε και αμέσως την αγκάλιασε σφιχτά,  μιας και βρισκόταν δίπλα της.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη θέση που μου έχει δοθεί στην καριέρα μου από τα 7 έως τα 14 και έως τώρα. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι σέβομαι βαθιά την πλατφόρμα που έχω. Επειδή ήξερα ότι ήθελα να είμαι μέρος κάτι μεγάλου και θέλω οι άνθρωποι να νιώθουν υπέροχα επειδή τους αγαπώ», συνέχισε και πρόσθεσε: «Αλλά ειδικά αυτή τη χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκπληκτική ομάδα μου και την οικογένειά μου, επειδή έμειναν μαζί μου σε μερικές πραγματικά δύσκολες στιγμές. Νιώθω ότι με τη μουσική μου είμαι πραγματικά ικανή να απεικονίσω τα πράγματα που θέλω και μου το υπενθύμισε μία ομάδα ατόμων που πιστεύουν σε εμένα, ακόμα και όταν εγώ δεν πιστεύω στον εαυτό μου και δε θα μπορούσα να είμαι πιο τυχερή».

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο υπερήφανη που είμαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία από όσο αισθάνομαι σήμερα. Επειδή νιώθω άνετα με καθεμία γυναίκα που με έχει ενθαρρύνει, αλλά πόσο σημαντικό που οι φωνές ακούγονται για πρώτη φορά. Είναι τόσο υπέροχο και είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις μεγαλύτερες γυναίκες που μας βοήθησαν όλες, επειδή δε θα μπορούσα να είμαι εδώ χωρίς καμία από εσάς», είπε με τη συγκίνηση να ειναι εμφανής στα μάτια της 25χρονης.

Κι έκλεισε, λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς μπορώ να το ξεπληρώσω, ίσως θα κάνω ένα επικό άλμπουμ την επόμενη χρονιά για εσάς και όλους τους άλλους!»

Υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια πάσχει από λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού, από το 2015 και το καλοκαίρι του 2017 έκανε μεταμόσχευση νεφρού κάτι που είχε δημοσιοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top