Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό πάρτι της Heaven – Όλοι οι καλλιτέχνες ήταν εκεί

Η δισκογραφική εταιρεία γιόρτασε τα 16 χρόνια

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, η Heaven Music γιόρτασε τα 16 χρόνια λειτουργίας της το βράδυ της Τετάρτης με ένα λαμπερό πάρτι!

(Η ''ομάδα'' της Heaven)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Βέρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Κωνσταντίνα, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαλάντης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου και πολλοί άλλοι είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας που έδωσαν το «παρών».

Μελίνα Ασλανίδου

Κατερίνα Γκαγκάκη

Διαβάστε επίσης: "Sweet Sixteen": Το star.gr στο λαμπερό πάρτι για τα 16 χρόνια της Heaven – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

Η βραδιά άνοιξε με stand-up comedy από τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Arilena Ara, η καλλιτέχνης πίσω από την τεράστια επιτυχία «Nentori» που ανήκει στο δυναμικό της 314 Records, το international label του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η βραδιά απογειώθηκε με την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου να μας μαγεύει με τις ερμηνείες της. Μοναδικές στιγμές ζήσαμε και μέσα από τα συγκλονιστικά ντουέτα μεταξύ των κορυφαίων Γιάννη Πλούταρχο, Μελίνα Ασλανίδου, Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Γιαννιά, Νικηφόρο και άλλους. 

Η παίκτρια του Nomads, Ευαγγελία Πλατανιώτη με τον μέλλοντα σύζυγό της, Νικόλα Παπαδόπουλο

Οι dj Ράνια Κωστάκη και Nikos Halkousis, ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με γνωστές επιτυχίες με αμείωτο κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!  

Νίκος Χαλκούσης, Γιώργος Γιαννιάς, Ράνια Κωστάκη

Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Γιώργος Γιαννιάς

Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Πλούταρχος, Μελίνα Ασλανίδου

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top