Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της

Δείτε τι έγραψε

Εφυγε από την ζωή

«Έφυγε» από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Βέτα Μπετίνη.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε η κόρη της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Μια σπουδαία και ταλαντούχα γυναίκα που μας έκανε να γελάμε μέσα από τους ρόλους της αλλά και συγκινούμαστε μέσα από τους στίχους και τα κείμενα που έγραφε.

Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, το πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. Κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά είχε επιστρέψει ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη», οπού υποδύονταν μια Τουρκάλα.

Η Βέτα Μπετίνι δεν ήταν απλά μια ηθοποιός, ήταν ένα πολυτάντανο πλάσμα αφού έγραφε στίχους τραγουδιών και κείμενα ενώ η μεγάλη της αγάπη ήταν η όμορφη κόρη της Λιάνα και λίγο αργότερα και η εγγονή της.

Η Καλλιόπη Λεγάκη  είχε φτιάξει το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της για τη ζωή της Βέτα Μπετίνη με τίτλο "Lovely Big Veta!"

Στην τηλεόραση πρώτη της δουλεία ήταν τα Βεγγαλικά του Θανάση Βέγγου και αργότερα στην παρέα του Γιάννη Ζουγανέλη τους απολαύσαμε πολλές φορές σαν "ερωτικό δίδυμο"!  Απειρα τα guest της σε επιτυχημένες σειρές… Αυτό που όλοι θυμόμαστε ως Θεία Σύρμω στο 50 50 και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Θεατρικά ξεκίνησε το 1984 στην παράσταση "Δουλειά δεν είχε ο Διάολος".

Πέρα από την σπάνια ομορφιά της και το ανεξάντλητο χιούμορ της, κατάφερε να μας συγκινεί για περισσότερο από 20 χρόνια με τους στίχους που έγραψε στο "Μη γυρίσεις". 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top