Η νέα ανάρτηση της Μαρίας - Ελένης Λυκουρέζου: “Είμαι ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος...”

Συγκίνησε με τα λόγια της

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας - Ελένης Λυκουρέζου: “Είμαι ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος...”

Στο πένθος έχει βυθιστεί από την Παρασκευή η οικογένεια του ελληνικού κινηματογράφου, μιας και η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή, ήρεμη στον ύπνο της.

Ο πόνος είναι ανείπωτος για τα δικά της πρόσωπα, κάτι που φαίνεται και στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

“Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου... η μυρωδιά μου...η καλύτερη μου φίλη. Η μαμάκα μου. Μου δίνεις τέτοια δύναμη που ο πόνος όλος θα γίνει δημιουργία... και θα γελάω μαμά μου θα γελάω γιατί θέλω η ψυχή σου να είναι ανάλαφρη να μην σε βαραίνω...όπως γελάγαμε μαζί!! Και είμαι τόσο ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος...χωρίς ΓΙΑΤΙ... έτσι γούσταρες απλά! Ήταν η δικιά σου ΖΩΗ..”, έγραψε, ραγίζοντας καρδιές.

 

 

θα εισαι πάντα το κοριτσάκι μου..η μυρωδιά μου...η καλύτερη μου φιλη. η μαμακα μου. μου δίνεις τετοια δύναμη που ο πονος ολος θα γινει δημιουργία...κ θα γελάω μαμα μου θα γελάω γιατι θελω η ψυχη σου να ειναι ανάλαφρη να μην σε βαραίνω...οπως γελαγαμε μαζι!! κ ειμαι τοσο ευτυχισμένη που εφυγες σαν άγγελος...χωρις ΓΙΑΤΙ... ετσι γούσταρες απλά!ηταν η δικιά σου ΖΩΗ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariaelenizoi Lykourezou (@mariaeleni_lykourezou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top