Αποκλειστικό star.gr: Στην Μύκονο η Μπέλα Χαντίντ – Με ποια διάσημη καλλονή έχει έρθει στη χώρα μας;

Γεμίζει το νησί των Ανέμων από πασίγνωστες και καλλίγραμμες καλλονές

Στην Μύκονο η Μπέλα Χαντίντ

Ελλάδα «δαγκωτό» ψηφίζουν για ακόμα ένα καλοκαίρι ονόματα του παγκόσμιου star system, από όλους τους χώρους της τέχνης και του θεάματος.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά και το μόντελινγκ. Μια από τις πιο εντυπωσιακές εκπροσώπους του, βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Η Μπέλα Χαντίντ, η ξανθιά καλλονή του catwalk, είναι στο νησί των Ανέμων και βλέπει από «πρώτο χέρι» τις ομορφιές της χώρας μας, «παίρνει» ελληνικό ήλιο και παράλληλα διαφημίζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη την Ελλάδα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και μπορεί η αποκάλυψη του ταξιδιού της να έγινε μέσα από ανάρτηση του «αγγέλου» της Victoria’s Secret στα social media, όπου ανέβασε φωτογραφία από το πάρτι στον Σκορπιό, στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου, που έδωσε το «παρών», αλλά υπάρχει κάτι στην παραμονή της στην χώρα μας που δεν έχει αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, η αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ έχει έρθει στην Ελλάδα με το alter ego και (αυτό)κόλλητή της, Κένταλ Τζένερ.

Για την ώρα η μικρή της πληθωρικής οικογένειας των Καρντάσιαν δεν έχει αποκαλύψει την παρουσία της στο κυκλαδίτικο νησί, αλλά… stay tuned!

 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top