Κόβει μαλλιά και πετάει τα φορέματα: Η Κοντσίτα θέλει να γίνει πάλι άντρας!

Από αλλαγή σε... αλλαγή το πάει

 Η Κοντσίτα θέλει να γίνει πάλι άντρας!

Συζητήθηκε όσο λίγες εμφανίσεις στη Eurovision του 2014 και αυτό κυρίως λόγω της εμφάνισής της που παρόμοιά της δεν έχει περάσει από το μουσικό διαγωνισμό.

Η Κοντσίτα, ο άντρας ή μάλλον η νταργκ περσόνα με το μούσι, τις έντονες βλεφαρίδες και το βαρύ μακιγιάζ που εκπροσώπησε την Αυστρία στην Κοπεγχάγη και κέρδισε, κατά κόσμον Τομ Νόιβιρτ, μοιάζει να έχει μετανιώσει και να θέλει να δημιουργήσει μια νέα, πιο… αντρική φιγούρα.

«Νιώθω ότι θέλω να δημιουργήσω μια νέα περσόνα. Ίσως ούτε καν τον εαυτό μου. Με τη γυναίκα με το μούσι έχω καταφέρει τα πάντα μετά τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν τη χρειάζομαι πια» δήλωσε ο 28χρονος στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», που μέχρι σήμερα συνήθιζε να μιλάει για τον εαυτό του χρησιμοποιώντας θηλυκές αντωνυμίες.

«Είμαι και πάντα θα είμαι ο Τομ. Δεν θέλω να είμαι γυναίκα. Αγαπώ τους άνδρες ως άνδρας. Όταν είμαι ντυμένος Κοντσίτα, οι άνδρες δεν με ενδιαφέρουν. Ως νούμερο drag σόου είμαι απολύτως ασέξουαλ» ξεκαθάρισε ο Νόιβιρτ, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό πότε ακριβώς σκοπεύει να προχωρήσει σε αυτή τη (νέα) αλλαγή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top