Πυρκαγιά! ΑΥΤΗ είναι η πιο σέξι πυροσβέστης στον κόσμο- Ανάβει φωτιές και μετά τις... σβήνει

Δείτε τις ΦΩΤΟ και θα καταλάβετε - Πρώτη ανάρτηση 27-01-2017 23:26

Πυρκαγιά! ΑΥΤΗ είναι η πιο σέξι πυροσβέστης στον κόσμο- Ανάβει φωτιές και μετά τις... σβήνει

Είναι νέα, ωραία και ανάβει… φωτιές! Για την ακρίβεια τις… σβήνει!

Ο λόγος για την 30χρονη Νορβηγίδα Γκουν Νάρτεν, η οποία θεωρείται ως η πιο ωραία γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο.

Η Νάρτεν εργάζεται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης στην πυροσβεστική, στην υπηρεσία εκτάκτων καταστάσεων, ενώ πρόσφατα αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει μια δεύτερη δουλειά ως προσωπική γυμνάστρια στη χώρα της.

Μάλιστα, λόγω της ωραίας της εμφάνισης, οι followers της στο Instagram κάνουν πάρτι, αφού την ακολουθούν σχεδών 50.0000!

Όπως λέει η ίδια, ο κόσμος συχνά ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει το επάγγελμά της αλλά η ίδια εκπληρώνει ένα όνειρο που είχε επί χρόνια.

«Αποφάσισα να γίνω πυροσβέστης όταν ήμουν 19 χρονών. Μου άρεσε πάντα η δράση και η συμμετοχή σε μια ομάδα. Όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να συνδυάσω δράση και ομαδική δουλειά με ένα επάγγελμα που προϋποθέτει σωματική άσκηση, απαιτητικά καθήκοντα και προσφορά στους συνανθρώπους μου, τότε η επιλογή ήταν εύκολη. Ουδέποτε μετάνιωσα. Λατρεύω τη δουλειά μου. Μου επιτρέπει να μένω σωματικά δραστήρια και ταυτόχρονα να βοηθώ τον κόσμο».

Πριν από τέσσερα χρόνια η 30χρονη Γκουν αποφάσισε να γίνει personal trainer και όταν δεν σώζει ζωές, σηκώνει βάρη, κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, κάνει CrossFit, τρέξιμο, κολύμβηση και παίζει ποδόσφαιρο με τους άνδρες συναδέλφους της στη δουλειά.

«Ήθελα να μάθω περισσότερα για το σώμα και πώς το επηρεάζει η άσκηση. Είναι κάτι που αφορά το επάγγελμά μου, πρέπει να είμαι δυνατή και σε πολύ μεγάλη ευεξία. Για να κάνω τη δουλειά αυτή πρέπει να είμαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση - ο εξοπλισμός είναι πολύ βαρύς και το να μπαίνεις μέσα σε ένα σπίτι που καίγεται είναι εξουθενωτικό».

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν υστερώ σε σχέση με τα αγόρια, έχω πράγματι μια σπουδαία συναδελφική σχέση στη δουλειά. Είμαστε περισσότερο σαν μια οικογένεια. Μου συμπεριφέρονται όπως σε οποιονδήποτε άλλο πυροσβέστη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top